top of page
  • Foto van schrijverAragon Search

Aragon Search: ‘Toen en Nu’

Al meer dan vijftien jaar staat ons organisatieadviesbureau Aragon Search synoniem voor betrouwbaarheid en integriteit in de werving en selectie van personeel voor zowel opdrachtgever als kandidaat. In onze begindagen lag onze focus voornamelijk op de internationale werving en selectie van hoger kader en directiefuncties. Daarbij ondersteunden we vanuit Nederland multinationals bij het vinden van toptalent op wereldwijde schaal. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit hebben ons een sterke reputatie bezorgd als een betrouwbare partner voor organisaties die op zoek zijn naar de beste internationale kandidaten.


In de laatste jaren hebben we onze koers aangepast om ons meer te concentreren op de Nederlandse markt. Deze verschuiving is voortgekomen uit een diepgaand begrip van de lokale zakelijke behoeften en trends. We hebben met succes onze diensten afgestemd op middelgrote en grote Nederlandse ondernemingen, waarbij we ons richten op het aantrekken van talent dat niet alleen voldoet aan technische vereisten, maar ook naadloos past in de bedrijfscultuur en groeidoelstellingen van diverse ondernemingen die zich in een herstructurering of groeifase bevinden.


Onze evolutie naar een meer nationale focus heeft geleid tot duurzame relaties met opdrachtgevers en een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige wervingsoplossingen. Met een team van ervaren professionals blijven we onze toewijding aan excellentie handhaven, waarbij we organisaties zowel structureel als incidenteel helpen bij het opbouwen van succesvolle teams die klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.Huidige kantoor Aragon Search
Het huidige kantoor van Aragon Search

Comments


bottom of page