top of page
  • Foto van schrijverAragon Search

Hoe de Loominger Standards de werving & selectie van personeel versterken

De Loominger Standards vormen een essentiële leidraad in het proces van de werving en selectie van personeel, waarbij deze normen dienen als een betrouwbare maatstaf om de juiste kandidaten te identificeren en evalueren. In de wereld van human resources hebben de Loominger Standards zich bewezen als een consistente en veelomvattende set criteria, waardoor organisaties in staat zijn om op een gestandaardiseerde wijze talent te beoordelen.


Bij het opstellen van vacatures en het formuleren van functieprofielen worden de Loominger Standards als basis gebruikt. Deze normen definiëren niet alleen de vereiste vaardigheden en kwalificaties, maar richten zich ook op de soft skills en persoonlijke eigenschappen die passen bij de bedrijfscultuur en de specifieke rol.


Tijdens het selectieproces worden de Loominger Standards toegepast om objectief en consistent kandidaten te beoordelen. Het interviewproces en de evaluatie van cv's worden gestructureerd aan de hand van deze normen, wat de kans op het vinden van de juiste match voor de organisatie vergroot. Door de Loominger Standards te integreren in het wervingsproces, wordt niet alleen de efficiëntie verhoogd, maar wordt ook de kans op succesvolle en duurzame personeelsselectie aanzienlijk verbeterd.


Sinds haar oprichting past Aragon Search de Loominger Standards toe in haar werving & selectie processen.lominger competencies

Comentários


bottom of page