top of page
 • Foto van schrijverBurgers Carrosserie

Service & Maintenance Project Engineer in Aalsmeer

Locatie: Aalsmeer, Nederland

Bedrijf: Burgers Carrosserie

Functie: Service & Maintenance Project Engineer

Werktijd: Fulltime


Burgers Trailer Carrosseriebouw

Burgers Carrosseriebouw uit Aalsmeer met service & onderhoudsvestigingen in Zwaagdijk en Maasbracht is in bijna honderd jaar uitgegroeid tot een specialist in gesloten dubbel decks en reguliere trailer opbouwen binnen de transportsector op Europees niveau en inmiddels ook ver daarbuiten. De flexibiliteit en efficiëntie van de Dubbel Deck trailers vormen een oplossing in de groeiende behoefte naar efficiënter vervoer over de weg met oog voor het milieu en koste kan er 1,5 keer zoveel vervoerd dan in een reguliere trailer.


Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag zijn wij voor de Burgers vestiging Aalsmeer momenteel op zoek naar een; Service & Maintenance Project Engineer.


Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en/of de skills ontwikkeld vanuit andere werkzaamheden. Als Project engineer onderhoudt je dagelijks contact met de binnen en buitenlandse vestingen van de service & onderhoudspartners. Vanuit je opgedane technische ervaring en inzichten beantwoord je vragen die via diverse kanalen binnenkomen. Je verwerkt de technische gegevens volledig in de service & onderhoudsadministratie. Daarvoor werk je vanuit een technische ‘spin in the web’ rol nauw samen met de afdelingen service, onderhoud, verkoop, inkoop en engineering. Je bent betrokken bij alle onderdelen uit het service & onderhoudsproces richting de overige afdelingen.


Je biedt op proactieve wijze een bijdrage in de ondersteuning van diverse technisch vraagstukken. Waar nodig onderneem je direct actie en weet je vanuit je spin the web rol alle betrokkenen adequaat te voorzien van de benodigde kennis, inzichten en documentatie. Je beschikt over voldoende technische kennis en inzichten om daarover vlot te communiceren in zowel het Nederlands als Engels; Duits en Frans hebben een sterke voorkeur.


Plaats in de organisatie:

Productiemanager <-> Service & Onderhoudsmanager <-> Service & Maintenance Project Engineer

Functie eisen

 • Een goed ontwikkelt MBO + of HBO werk- en denkniveau, sterke affiniteit met techniek

 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie of de bereidheid om als starter na een gedegen inwerkperiode deze functie zelfstandig op te pakken

 • Ervaring met (het lezen van), autocad, Creo en of Windchill heeft een pre

 • Je weet flexibiliteit, creativiteit en technisch inzicht in je werk te combineren

 • Enige ervaring met (ERP) service & onderhoudsplanning

 • Goede communicatieve en rapportage vaardigheden, je legt gemakkelijk contacten

 • Goede kennis van in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Ervaring binnen een technische service & onderhoudsomgeving heeft een sterke voorkeur; Binnen de carrosseriebouw en/of automotive heeft een extra plus.

 • Bereid om je door cursussen verder te ontwikkelen


Wat heeft Burgers te bieden

 • Een uitdagende functie vanuit een fulltime dienstverband bij een fabrikant en dienstverlener die continu vooroploopt in het proces en er daarbij een nuchtere kijk en mentaliteit op nahoudt;

 • Een positie in een zeer gedreven en gemotiveerd team dat gewend is te werken aan grote projecten binnen de (inter)nationale transportindustrie;

 • Veel ruimte voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Geïnteresseerd in deze functie, ken je iemand of wil je meer leren over de mogelijkheden bij Burgers? Neem contact op met Derk Ruules van Aragon Executive Search. Zij zijn exclusief partner voor de invulling van posities bij Burgers. T: 06 397 222 13 derk.ruules@aragonsearch.nl


Meer over Burgers;

Transport en logistiek geldt al jaren als verbindende schakel in de wereldwijde economie. De sector wordt sterk beïnvloed door trends zoals E-logistiek, klimaatverandering en technologische ontwikkelingen. Hierdoor zijn flexibiliteit en beheersing van risico’s in deze sector erg belangrijk om de winstgevendheid te te blijven waarborgen. Burgers is met zijn bijna 100 jaar ervaring pionier op het gebied van de productie van dubbel decks vrachtwagentrailers naast de productie van reguliere trailers. Inmiddels zijn er voor de supermarktketen Action op Europees niveau al meer dan 1000 dubbel decks trailers verkocht en het aantal blijft groeien onder diverse nieuwe klanten. Met de dubbeldecks trailers kan over de weg 1,5 keer meer vervoerd worden dan met een reguliere trailer. Dit levert een positieve bijdrage op in de milieu uitstoot rekening houdend met de beperkte beschikbaarheid van chauffeurs en de stijgende brandstofprijzen.

Vrachtwagens bij Burgers Carrosserie

Comments


bottom of page