top of page
 • Foto van schrijverBurgers Carrosserie

Afmontage-Medewerker in Aalsmeer

Locatie: Aalsmeer, Nederland

Bedrijf: Burgers Carrosseriebouw

Functie: Technische afmontage medewerker

Werktijd: Fulltime


Burgers Trailer Carrosseriebouw

Burgers Carrosseriebouw uit Aalsmeer met service & onderhoudsvestigingen in Zwaagdijk en Maasbracht is in bijna honderd jaar uitgegroeid tot een specialist in gesloten dubbel decks en reguliere trailer opbouwen binnen de transportsector op Europees niveau en inmiddels ook ver daarbuiten. De flexibiliteit en efficiëntie van de Dubbel Deck trailers vormen een oplossing in de groeiende behoefte naar efficiënter vervoer over de weg met oog voor het milieu en koste kan er 1,5 keer zoveel vervoerd dan in een reguliere trailer.


Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag zijn wij voor de Burgers vestiging Aalsmeer momenteel op zoek naar; 2 Afmontage-Medewerkers Dubbel Deck Trailers.


Bij Burgers zijn ze trots op hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Als een toonaangevende producent van de bekende dubbel decks trailers in Aalsmeer, spelen ze een cruciale rol in het leveren van dubbel decks trailers en aanhangers van toonaangevende klanten.


Als nieuwe collega speel je een essentiële rol in het realiseren van deze missie. Bij Burgers Carrosserie is geen dag hetzelfde en krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je carrière. Tegelijkertijd draag je bij aan het ontwikkelen en produceren van duurzame oplossingen die een positieve impact hebben en bijdragen aan een groenere toekomst.


Taken & verantwoordelijkheden:

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het monteren en assembleren van diverse onderdelen en componenten volgens technisch specificatie. Uiteindelijk vormen deze onderdelen de carrosserie van de trailer. Bij je werkzaamheden verwerk je staal, aluminium en hout tot onderdelen. Hiervoor pas je verschillende technieken toe waaronder zagen, boren, kitten, slijpen en verricht je montagewerkzaamheden. Samen met je collega’s bewaak je de kwaliteit van de trailer. Op de werkvloer heerst een prettige collegiale sfeer. Er wordt met veel energie en enthousiasme hard gewerkt aan de productie van mooie trailers waarbij er ook tijd en aandacht is voor elkaar.

Functie-eisen:

 • MBO werk-denkniveau

 • Technisch inzicht

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

 • Kunnen werken met diverse materialen en gereedschappen


Wat heeft Burgers te bieden:

 • Een salaris inclusief 8% vakantiegeld dat past bij je leeftijd, kennis en ervaring

 • 25 vakantiedagen en 5 ATV dagen

 • In overleg werktijden van 07.30 tot 16.00 (in totaal 38,75 uur)

 • Pensioenregeling via PMT

 • Burgers is aangesloten bij de CAO – Metaal & Techniek Carrosseriebedrijf

 • Je komt in een kwalitatief goed en hecht team te werken met doorgroeimogelijkheden

 • Je kunt via Burgers bij verschillende instanties opleidingen of cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen

 • Mogelijkheid om APK-Keurmeester 1 te halen en door te groeien

 • Uitzicht op vast dienstverband

Geïnteresseerd in deze functie, ken je iemand of wil je meer leren over de mogelijkheden bij Burgers? Neem contact op met Derk Ruules van Aragon Executive Search. Zij zijn exclusief partner voor de invulling van posities bij Burgers. T: 06 397 222 13 derk.ruules@aragonsearch.nl


Meer over Burgers;

Transport en logistiek geldt al jaren als verbindende schakel in de wereldwijde economie. De sector wordt sterk beïnvloed door trends zoals E-logistiek, klimaatverandering en technologische ontwikkelingen. Hierdoor zijn flexibiliteit en beheersing van risico’s in deze sector erg belangrijk om de winstgevendheid te te blijven waarborgen. Burgers is met zijn bijna 100 jaar ervaring pionier op het gebied van de productie van dubbel decks vrachtwagentrailers naast de productie van reguliere trailers. Inmiddels zijn er voor de supermarktketen Action op Europees niveau al meer dan 1000 dubbel decks trailers verkocht en het aantal blijft groeien onder diverse nieuwe klanten. Met de dubbeldecks trailers kan over de weg 1,5 keer meer vervoerd worden dan met een reguliere trailer. Dit levert een positieve bijdrage op in de milieu uitstoot rekening houdend met de beperkte beschikbaarheid van chauffeurs en de stijgende brandstofprijzen.

Vrachtwagen van Burgers Carrosserie

Comments


bottom of page