top of page
 • Foto van schrijverBurgers Carrosserie

Werkvoorbereider afdeling Bedrijfsbureau in Aalsmeer

Locatie: Aalsmeer, Nederland

Bedrijf: Burgers Carrosseriebouw

Functie: Werkvoorbereider

Werktijd: Fulltime

 

Burgers Trailer Carrosseriebouw

 

Burgers Carrosseriebouw uit Aalsmeer met service & onderhoudsvestigingen in Zwaagdijk en Maasbracht is in bijna honderd jaar uitgegroeid tot een specialist in gesloten dubbel decks en reguliere trailer opbouwen binnen de transportsector op Europees niveau en inmiddels ook ver daarbuiten. De flexibiliteit en efficiëntie van de Dubbel Deck trailers vormen een oplossing in de groeiende behoefte naar efficiënter vervoer over de weg met oog voor het milieu en koste kan er 1,5 keer zoveel vervoerd dan in een reguliere trailer.

Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag zijn wij voor de Burgers vestiging Aalsmeer momenteel op zoek naar een; Werkvoorbereider afdeling bedrijfsbureau

 

Oplossingsgericht, technisch & verbindend tussen bedrijfsbureau, engineering, inkoop, planning, productie en leveranciers

 

Als (technisch) Werkvoorbereider ben je vanuit het bedrijfsbureau verantwoordelijk voor het coördineren van alle orderprojecten binnen de productieafdelingen van zowel de dubbel decks als de nieuwbouw trailers. Je fungeert vanuit het bedrijfsbureau als cruciale schakel tussen de afdelingen verkoop, inkoop, engineering, planning, de productieafdelingen en de externe leveranciers. Je bent een expert in multitasking en communiceert vlot en soepel vanuit je technisch onderlegde kennis en ervaring.  Je houdt toezicht op het volledige traject van planning tot oplevering. Je identificeert en adresseert eventuele knelpunten en zorgt vanuit een proactieve aanpak voor oplossingen. Je rapporteert de status en voortgang van de projectorders aan de productiechef en houdt daarin tevens de productie planner op de hoogte. Op wekelijkse basis voorzie je de CTO van relevante updates. 

 

Standaardisatie is de komende periode het devies inclusief het doorvoeren van diverse efficiency slagen waaronder de implementatie van 5S in de gehele organisatie. Je neemt deel aan het wekelijks overleg van de productieplanning waarvoor je een actieve bijdrage levert.

 

CTO <- Hoofd productie <-Technisch Werkvoorbereider 

 

Kwalificaties:

 • Minimaal een technische opleiding op MPO+ of HBO-niveau.

 • Aantoonbare ervaring in de werkvoorbereiding binnen de technische sector, bij voorkeur in de carrosseriebouw, (voorkeur maar niet noodzakelijk).

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal en daarin het vermogen om effectief te schakelen tussen interne afdelingen en externe leveranciers.

 • Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving.

 • Bekendheid met projectmanagementtools en rapportagevaardigheden.

 • Bereid om cursussen te volgen

 

De ideale kandidaat voor deze rol is proactief, resultaatgericht, technisch onderlegd en gedreven om bij te dragen aan het succes van de sterk groeiende organisatie. Het betreft een stimulerende fulltime functie binnen een ‘no nonsens’ werkomgeving. Je levert een belangrijke bijdrage in de verdere ontwikkeling van de organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

Wat heeft Burgers te bieden:

 • Een uitdagende functie vanuit een fulltime dienstverband bij een fabrikant en dienstverlener die continu vooroploopt in de markt en er daarbij een nuchtere kijk en mentaliteit op nahoudt;

 • Een positie in een zeer gedreven en gemotiveerd team dat gewend is te werken aan grote projecten binnen de (inter)nationale transportindustrie;

 • Veel ruimte voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling 

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Comentarios


bottom of page