top of page
  • Foto van schrijverAragon Search

Media-Stage in Hilversum


Locatie: Hilversum, Nederland

Bedrijf: Aragon Search

Functie: Media-Stage

Werktijd: Fulltime


Over Aragon Search

Aragon Search hecht vanuit haar werving & selectie dienstverlening niet alleen waarde aan de match tussen opdrachtgevers en nieuwe medewerkers; Aragon biedt ook ondersteuning tijdens het inwerkproces van nieuwe medewerkers. Daarnaast biedt Aragon op ad-interim basis ondersteuning aan ondernemingen die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben bij het plotseling vertrek van medewerkers of ondernemingen die in een herstructurering-, of groeifase zitten. Middels een nauwe samenwerking tussen Hoge Scholen en Universiteiten worden er door Aragon stagiaires bij opdrachtgevers actief begeleid tijdens de stage en tijdens de eerste aanstelling die soms voortvloeit uit een (afstudeer)stage.


Over de Stage

Educatief beeldmateriaal ontwikkelen en aanbieden voor bedrijven

Veel bedrijven verliezen de komende jaren veel kennis door de vergrijzing aangezien waardevolle kennisdragers hun kennis en ervaring slecht of niet goed of volledig hebben gedocumenteerd. Het ontbreekt bedrijven aan tijd, kennis en expertise om de informatie (meertalig) goed vast te leggen en toegankelijk te maken voor nieuwe (inter)nationale medewerkers die soms een andere taal beheersen.


De hoofddoelstelling van de stage richt zich op het bedenken en ontwikkelen van een educatief opleidingsprogramma dat online beschikbaar zal zijn voor nieuwe werknemers. Heldere werkinstructies worden voorzien van foto’s en/of video’s en teksten in meerdere talen. Via web-portals worden deze toegankelijk gemaakt zodat nieuwe werknemers sneller en effectiever aan het werk kunnen. Daarnaast bestaande werknemers regelmatig worden getraind op ontwikkel punten of een nieuwe interne job.


Onderzoeksvraagstuk

De stagiair onderzoekt de mogelijkheden om middels educatieve werkinstructies beeldmateriaal te voorzien van korte instructieve teksten. Op het onderzoek volgt het uitwerken van een plan van aanpak waarin educatieve werkinstructies gestructureerd toegankelijk kunnen worden gemaakt via een online media kanaal. Na goedkeuring van het plan van aanpak zullen er aan de hand van een draaiboek enkele werkinstructies worden vervaardigd vanuit een schaalbare uniforme insteek. Aragon Search begeleidt de stagiaire vanuit een stageopdracht bij een van haar werkgevers die zowel voor de opleiding als de werkgever past.


De aanpak

Samen met de opdrachtgever zal de stagiair door Aragon worden begeleid bij het definiëren van de onderzoeksvraagstelling, de opzet van het opleidingsprogramma en de vervaardiging van de werkinstructies. Ter afronding van de stage werk je samen met Aragon een multi branding campagne stappen plan uit t.b.v. de interne organisatie om de werkinstructies samen met de afdeling HR onder te aandacht te brengen.


What else?

  • Stagevergoeding

  • Veel ruimte voor eigen ideeën en leuke collega's van wie je veel kan leren

  • Je houdt van video’s en podcasts maken

  • Je vindt het leuk om in een divers team te werken maar vindt het ook prima om zelfstandig te werken

  • Je bent dol op feitjes en weetjes

  • Je volgt een opleiding op HBO niveau

  • Je bent fulltime beschikbaar

  • Reizen naar Hilversum is voor jou geen probleem, waarbij een deel vanuit huis werken mogelijk is.

  • Je bent minstens 4 maanden beschikbaar. Voordat je bij ons op gesprek komt, heb je de laatste podcasts geluisterd en een goed beeld gekregen over het Kind bij de Dokter platform.


Over Aragon Search

Aragon Search ondersteunt bedrijven en organisaties in de groeifase en verzorgt stages en de actieve stagebegeleiding in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers en samenwerkingsverbanden. Na de afronding van de stages volgt in veel gevallen een aanstelling.


Geïnteresseerd? Stuur een mail inclusief motivatie en jouw beschikbaarheid naar derk.ruules@aragonsearch.nl
Het maken van foto van de locatie als media stagiairComments


bottom of page