top of page
  • Foto van schrijverAragon Search

Recruitment Traineeship in Huizen

Locatie: Huizen, Nederland

Bedrijf: Aragon Search

Functie: Recruitment Traineeship

Werktijd: Fulltime


Krijg jij energie van het ontdekken wat bedrijven en organisaties uniek maakt en het leggen van contacten met de mensen die daar werken of kunnen gaan werken? Ben je geïnteresseerd om je daar als Junior Recruiter in te ontwikkelen via een ‘on the recruitment job’ traineeship? Dan zoeken wij jou!


Over het traineeship

Gedurende je traineeship ga je voor een periode van tenminste 6 maanden werken om je te ontwikkelen tot junior recruiter. Je leert functieprofielen voor het midden en hoger management van MKB bedrijven opstellen. Dit doe je door je te verdiepen in de organisatiestructuren en goed te begrijpen wat bedrijven uniek maakt. Vervolgens leer je vanuit deze kennis en inzichten functieprofielen op te stellen voor vacatures.

Je leert begrijpen hoe een bepaalde bedrijfscultuur is te verbinden aan potentiële kandidaten.

Je leert waar te benaderen kandidaten staan in hun carrière en hoe ze te interesseren voor een volgende stap in hun carrière.


De mogelijkheden

De organisatie is nog jong waardoor elk nieuw teamlid kan mee bouwen aan de toekomst. Er staat al een stevig fundament vanuit het internationale Executive Recruitment waar Aragon in meer dan tien jaar een breed netwerk aan klantrelaties in heeft opgebouwd. Je kunt hierin stapsgewijs je eigen bijdrage leveren waarin je de richting van je toekomst deels zelf kunt bepalen.


Met wie ga je werken

Je gaat onder supervisie van de MD samen met collega’s uit het recruitment team in overzichtelijke stappen werken aan mooie opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Hierin wordt je zowel vakinhoudelijk als in je persoonlijke ontwikkeling ondersteund. Daarnaast werk je samen met collega’s die de branding van Aragon en de vacatures van opdrachtgevers verzorgen. Zij leveren tevens een bijdrage voor te organiseren netwerk events waaraan je mede de inhoud en doelgroep kunt bepalen.


Naar wie zijn we op zoek?

Je herkent je in onderstaande functie eisen en eigenschappen. Tik je niet alle boxen af maar heb je er wel heel veel zin in en denk je ons te kunnen overtuigen? Dan gaan we ook graag met je in gesprek!

  • Een opleiding op minimaal HBO niveau of door kennis en ervaring hiernaar zijn toegegroeid

  • De ambitie heeft om je als recruiter te ontwikkelen en van daaruit door te groeien

  • Oprechte interesse om mensen te verbinden; Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in het werken met mensen waarover je enthousiast kunt vertellen tijdens een kennismaking

  • Energie, enthousiasme, self starter, multi taster die overzicht behoudt

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, makkelijk in het leggen van contacten, zowel schriftelijk als telefonisch

  • Beschikbaarheid voor minimaal 16-40 uur; Vanuit ons kantoor in Huizen maar gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat bieden wij:

  • Een bruto traineeship vergoeding van € 1500,- per maand op basis van 40 uur per week over een periode van zes maanden, met de mogelijkheid om bij gebleken geschiktheid door te groeien

  • Een recruitment training met persoonlijke begeleiding, inclusief professionele coaching


Comments


bottom of page